hyvinvointia ja elinvoimaa vapaisiin vuosiin
Tapahtumat
  • Ei aikataulutettuja tapahtumia
Archives

Täältä löydät Suuntana100 -videot ja soittolistan.

Videot Suuntana100 -kanavassa!

Suuntana100 ry HAASTATTELI VIENO ZLOBINAA OTEPÄÄSSÄ ENNEN HÄNEN KIRJANSA 19.4.2017 PIDETTYÄ JULKISTUSTILAISUUTTA

Haastattelussa kysyttiin FT, kirjailija Lasse Lehtisen kirjan julkistustilaisuuteen valmistelemat kysymykset Vienolle. Katso video ja saat arvokasta kirjaa täydentävää taustatietoa Säde-kommuunasta ja Neuvosto-Karjalan historiasta.

Suuntana100 ry vastasi kirjojen julkaisemisen mahdollistaneesta projektista sekä englanninkielisen kirjan suomentamisesta, joka tehtiin vapaaehtoistyönä. Suuntana100 ry on nimennyt kirjan kirjoittamisen Suuntana100 Teoksi.

CRISTINA ANDERSSON PITI Suuntana100 -TIETOTEKNIIKKASEMINAARISSA ESITYKSEN ROBOTIIKAN MERKITYKSESTÄ IKÄIHMISTEN TULEVAISUUTEEN

Esitys on nostettu Suuntana100 Teoksi, koska kiireinen Cristina näki vaivaa ja valmisteli erinomaisen kokonaisuuden aiheesta. Kannattaa ottaa aika ja katsoa esitys.

 

KARI UUSITALON ESITYS “VALOISIA VANHUKSIA SUOMI-ELOKUVASSA 8.9.2016 SUUNTANA100 -TILAISUUDESSA “ELOKUVASTA HUVIA VAPAISIIN VUOSIIIN”

Suuntana100 ry järjesti Helsingissä Elokuvasäätiön auditoriossa ainutkertaisen teematilaisuuden otsikolla “Elokuvasta huvia vapaisiin vuosiin”.

Kari Uusitalon esityksestä “Valoisia vanhuksia Suomi-elokuvassa” tulikin elokuvahistoriaa, kun Suomi-elokuva käytiin läpi uudesta Suuntana100 -näkökulmasta. Kari oli etsinyt elokuvista vanhusroolit ja niiden esittäjät 1900-luvun alkukymmeniltä tähän päivään. KANNATTAA KUUNNELLA!

TERTTU HÄKKILÄN PUHE K50 FESTAREILLA 8.6.2016 HELSINGISSÄ KANSALAISTORILLA

Suuntana100 ry oli mukana K50 Festareilla Helsingin Kansalaistorilla. Suuntana100 ry:llä oli tapahtuman lavalla 15 minuutin esitysaika, jonka Terttu Häkkilä käytti Suuntana100 ry:n toiminnan esittelyyn. Puhetta oli kuuntelemassa parisen sataa ihmistä.  Käy Sinäkin kuuntelemassa – videon laatu paranee alun jälkeen! Videon kuvasi Kari Raita.

 

SUUNTANA100 ONNISTUJAN VIENO ZLOBINAN HAASTATTELU

Timo Tahvanaisen kuvaama ja tuottama haastatteludokumentti 96-vuotiaan kanadan-suomalaisen Vieno Zlobinan elämän vaiheista Karjalassa, Kanadassa ja nyt Viron Pärnussa.
Vienolta saa myös hyviä ohjeita miten elämään voi suhtautua. Kannattaa katsoa ja jakaa ainakin Karjalan historiasta kiinnostuneille sekä karjalaisille ja heidän jälkeläisilleen.

 

OHJEITA HYÖDYLLISEEN AIVOJUMPPAAN

Aivojumppaa Tuula Petmanin johdolla aivoterveyden ylläpitoon.

TALVIUINNILLA MONIA TERVEYSVAIKUTUKSIA

Otteita 96-vuotiaan Vieno Zlobinan puheenvuorosto Inkerinsuomalaisten tilaisuudessa Pärnussa

 

SUUNTANA100 SOITTOLISTA LÖYTYY TÄÄLTÄ
Listalla monta tuntia musiikkia valovoimaisilta edelleen vapaina vuosinaan esiintyviltä ja uutta musiikkia tuottavilta taiteilijoilta. Ehdota, jos joku puuttuu!

Kerro sivustosta kavereillesi
Email this to someoneShare on Facebook
Kirjoitukset lajiteltuna