hyvinvointia ja elinvoimaa vapaisiin vuosiin
Tapahtumat
  • Ei aikataulutettuja tapahtumia
Archives

Tule mukaan toimintaan.

Etsimme mukaan erilaisia työelämästä pois siirtyneitä, eläkkeellä olevia, vapaita vuosia viettäviä tai niihin valmistautuvia ihmisiä.

Kirjoitamme Suuntana100 Onnistumistarinoita. Etsimmekin jatkuvasti uusia Onnistujia. Onnistujat ovat kokeneet oman tarinansa kirjoittamisen voimaannuttavana. Vinkkaa meille uusia onnistujia haastattelua ja kuvausta varten.

Ylläpidämme Vierasblogia, johon otamme mielellämme uusia kirjoittajia.

Voimme tarjota paljon kirjoittavalle, toimintaamme täydentävälle oman blogin, jonka tekemiseen ja ylläpitoon annamme tuen.

Varsinaiset jäsenemme voivat osallistua hyvinvointia ja pitkää ikää tukevien juttujen ja palveluiden tuottamiseen. Esimerkkinä ovat valmentajamme Paavo Martikainen ja Leena Koivu.

Kannatusjäsenet tukevat toimintaamme, osallistuvat tapahtumiin ja seuraavat toimintaamme täällä suuntana100.fi -sivuilla ja Facebookissa.

Rakennamme verkostoamme onnistujien, vaikuttajien ja palveluntarjoajien kanssa.  Linkitämme tietoa testaamistamme ja hyviksi havaitsemistamme palveluista ja asiantuntijoista. Testatut palvelut löytyvät sivuiltamme oikeasta sivupalkista.

Keitä me olemme

Yhdistyksen perustaja on Terttu Häkkilä. Hän toimii hallituksen puheenjohtajana ja yhdistyksen toiminnanjohtajana.

Terttu on tehnyt pitkän uran it-alalla myynnin ja markkinoinnin asiantuntija- ja johtotehtävissä. Nyt hän panostaa osaamistaan vapaita vuosia viettävien hyvinvoinnin edistämiseen tavoitteena mahdollisimman pitkä ja laadukas ikä.

Kunniajäsenet

Kutsumme ikäihmisten hyvinvointiin ja yhteiskunnalliseen asemaan panostaneita vaikuttajia ja asiantuntijoita yhdistyksemme kunniajäseniksi.

Ensimmäinen kunniajäsenemme on järjestöneuvos Hilkka Häkkilä, jonka esittely Toiminta -osiossa.

Suuntana100 ry

Internet suuntana100.fi

Sähköposti suuntana100(at)gmail.com

Terttu HäkkkiläTerttu Häkkilä
Toiminnanjohtaja, perustaja
terttu.hakkila(at)gmail.com

Puh. 040 5597031

 

 

 

Voit ottaa yhteyttä myös tällä lomakkeella

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe
Iloitsemme yhteydenotostasi. Kirjoita viestisi alle.

Viesti

Kerro sivustosta kavereillesi
Email this to someoneShare on Facebook
Kirjoitukset lajiteltuna