hyvinvointia ja elinvoimaa vapaisiin vuosiin
Tapahtumat
  • Ei aikataulutettuja tapahtumia
Archives

Yhdistyksen perustaja ja toiminnanjohtaja Terttu Häkkilä on avannut Instagramiin tepassteps -nimisen tilin, jolla hän valokuvan keinoin kertoo henkilökohtaisesti omasta Suuntana100 -matkastaan.

Tepassteps -tarinat Terttu kirjoittaa englanniksi ylläpitääkseen ja kehittääkseen omaa ja ehkä joidenkin lukijoiden kielitaitoa. Tavoitteena on myös pikkuhiljaa rakentaa kansainvälisiä verkostoja SurfingTowards100 -liikkeelle.

Instagram on yksi sosiaalisen median palvelu, jossa pääpaino on hyvillä valokuvilla ja hastageilla #, joilla kuvat helposti leviävät tuhansien, joissain tapauksisa jopa satojen tuhansien, käyttäjien ulottuville. Tavoitteena on saada tilille mahdollisimman paljon seuraajia. Seuraamalla itse muitten tilejä, tykkäämällä kuvista ja kommentoimalla voi lisätä huomiota ja saada uusia seuraajia. Sieltä on löytynyt jo mielenkiintoisia Suuntana100 -toimintaa vähän vastaavia sivustoja, kuten esim. retiring_not_shy -tili.

Idean Instagram-tilin käyttämiselle Terttu sai osallistuessaan Nightless Night Photography Workshoppiin Saariselällä. Siellä olivat luennoimassa ja opastamassa osallistujia kaksi huippusuosion ja jopa elannon Instgram-postauksillaan saavuttaneet Konsta Punkka ja Lauren Bath.

Konsta aloitti Instgramissa julkaisemalla kpunkka -tilillä upeita kuvia oravista, nyt hän on laajentanut ylipäätänsä villieläin- ja life style-kuviin. Konsta on Lapin poikia. Konstalla on Instagramissa 831.000 seuraajaa ja kuvilla usein kymmeniätuhansia tykkääjiä.

Lauren ylläpitää laurenebath-nimistä tiliä, jossa hän julkaisee upeita matkailuaiheisia kuvia. Laurenilla on 454.000 seuraajaa ja hän itse seuraa 2395 tiliä. Kokkina aiemmin työskennellyt Lauren on rakentanut itselleen kansainvälisen upean uran sosiaalisen median keinoin valokuvaajana ja matkailupalvelujen markkinoijana

Kannattaa ladata Instagram älypuhelimeen ja/tai tietokoneelle ja alkaa seurata upeita kuvatarinoita. Jos olet valokuvaharrastaja tai haluat saada näkyvyyttä jollekin omalle asiallesi, niin Instagram voi olla oikea paikka Sinullekin. Vaikuttaa tehokkaammalta ja helpommalta kuin esim. Facebook!

Suuntana100 niin hyvin kuin suinkin – SurfingTowards100 as well as possible

EIKUN INSTAGRAMIIN JA SEURAAMAAN TERTUN SUUNTANA100 -MATKAA
JA MUITA HIENOJA KUVATARINOITA!

Hienoa jos voit jakaa tämänEmail this to someoneShare on Facebook
Kerro sivustosta kavereillesi
Email this to someoneShare on Facebook
Kirjoitukset lajiteltuna