hyvinvointia ja elinvoimaa vapaisiin vuosiin
Archives

Olemme nostaneet Suuntana100 Teoksi Jukka Stoltin Suuntana Elämä hyväntekeväisyystempauksen, jossa hän hankki Hämeenlinnan Saaristen koulun erityislasten koulupihan kunnostukseen tarvittavat varat yhdessä koulun vanhempainyhdistyksen kanssa.

Tammikuussa 2016 käynnistetyn hankkeen lopuksi esteettömän koulupihan avajaisia vietettiin iloisissa tunnelmissa 12.9.2017.

Hankkeen käynnistäjä Jukka Stolt avajaisissa

saaristen-koulun-piha-valmiina_web_20170810-5

Pihasta tuli esteetön erityislasten tarpeisiin tehty.

saaristen-koulun-piha-valmiina_web_20170810-2

Kaupunki teki perustustyöt.

saaristen-koulun-piha-valmiina_web_20170810-3

Pihan välineet toimitti LeikkiSet.

Hankkeen päätapahtuma oli Hämeenlinnan kaupunkimaraton, jossa Jukka Stolt juoksi aivovammastaan huolimatta puolimaratonin työntäen läpi matkan kärryissä koulun erityislapsia.

Jukka ja Oskari kärryissä_web_by Terttu Häkkilä_2987 Jukka ja Lauri_web_by Terttu Häkkilä

Kaupunki päätti lopulta kunnostaa pihan erityislasten tarpeisiin sopivaksi. Kaupungin toiminnalla, kerätyillä varoilla ja kumppanien tuella pihaan saatiin asianmukaiset välineet lasten esteetöntä liikkumista varten.

Aivan mahtava juttu. Eikä tämä päättynyt tähän. Nyt Jukalla on vireillä koululle Aistihuone100 -hanke, jota viedään eteenpäin yhdessä Vanajaveden Rotaryklubin ja sen yhteistyökumppaneiden kanssa. Aistihuone100 -hanke on saanut maamme juhlavuoden Suomi 100 status.

Jukan toimia voi seurata suuntanaelama.com-sivuilta ja myös suuntana100.fi -sivuilta löytyy Jukan Suuntana100 Onnistumistarina ja muita kirjoituksia hyväntekeväisyystempauksesta.

Linkit:

Jukan riemukas maaliintulo, kunniakierros ja haastattelu Hämeenlinnan Kaupunkimaratonilla YouTubessa.

Koulun rehtorin Outi Dalhgrénin puhe pihan avajaisissa.

http://suuntanaelama.com/

Aistihuone 100 -hankkeella Suomen juhlavuoden Suomi 100 Status

Olemme päätyneet nostamaan esille erilaisia vapaita vuosia viettävien tekemiä tai heidän hyvinvointiaan edistäviä hienoja tekoja.

Suuntana100 Teot ovat arvokkaita ja niistä saadaan ideoita ja inspiraatiota toteuttaa vastaavaa muualla.

Teoilla innostetaan ihmisiä aktiivisuuteen ja luovien ratkaisujen keksimiseen vapaita vuosia viettävien hyvinvoinnin lisäämiseen. Vapaita vuosia viettävät ovat valtava voimavara hyvän tekemiseen kaikille apua tarvitseville.
Tekojen ei aina tarvitse olla suuria. Pienetkin teot voivat olla erittäin merkityksellisiä ihmisille, joiden hyväksi niitä tehdään.

Jos Sinulla on tiedossa joku esille nostamisen arvoinen teko ja sen tekijä, niin kerro siitä meille. Kirjoitamme mielellämme asiasta.
Voit olla yhteydessä Suuntana100 ry:n toiminnanjohtajaan Terttu Häkkilään, puh. 040 5597031
tai laittaa viestiä osoitteeseen suuntana100@gmail.com.

Seuraa julkaistavia Suuntana100 Tekoja suuntana100.fi -sivuilla ja Facebookissa, jossa kannattaa liittyä Suuntana100 -sivujen seuraajaksi.

Vastaa

Kirjoitukset lajiteltuna