hyvinvointia ja elinvoimaa vapaisiin vuosiin
Archives

Jukka Stolt on käynnistänyt uuden hyväntekeväisyysprojektin yhdessa Sami Ylämurron kanssa. Nyt nämä Suuntana100 Onnistujat aivovammaiset ”Seinähullut” nousevat seinälle, sillä heidän mielestään ”kaikki on mahdollista, kun uskoo ja tahtoo”.

Projektin tarkoituksena on tarjota Hämeenlinnan alueen aivovammaisille ja heidän läheisilleen vertaistukea ja aktiviteetteja.

Jukka Stolt nousee seinälle Hämeen kiipeilykeskuksessa Hämeenlinnassa

Jukka Stolt ylhäällä!

Sami Ylämurto trenaa kiipeilyä säännöllisesti

Sami Ylämurto trenaa kiipeilyä säännöllisesti

Näin Jukka ja Sami perustelevat käynnistämäänsä hanketta:

Kaikki me Seinähullut olemme loukkaantuneet vakavasti ja olemme saaneet aivovamman lisäksi usein myös muita neurologisia vammoja esim. selkäydinvamman. Ei ole kahta samanlaista tapausta, mutta meiltä aivovammaisilta tuntuu löytyvän yhteisiä piirteitä, yksi niistä on itseironia, siksi kutsummekin meitä Seinähulluiksi. Vaikka olemme hulluja, niin tyhmiä emme ole – aivovamma ei ole yhtä kuin älyvamma! Olemme joutuneet opettelemaan lähes kaikki ihmisen perustoiminnot uudelleen – syömisen, puhumisen, kävelyn, juoksun ym. ym. – kaikki ei olekaan itsestään selvää! Siitä huolimatta aiomme nousta seinälle – kaikki on mahdollista -usko ja tahdo!

Seuraamme hanketta ja kannustamme kaikkia osallistumaan!

Seuraa hankkeen etenemistä myös suuntanaelama.com -sivuilta.

Jos haluat auttaa niin lisätietoa löytyy täältä!

Jukka Stoltin onnistumiset Hämeenlinnan Saaristen koulun piha- ja aistihuonehankkeissa ansaitsevat suuren kiitoksen. Odotamme hyviä tuloksia myös tältä hankkeelta.

Jukka Stoltin Suuntana100 Onnistumistarina

Sami Ylämurron Suuntana100 Onnistumistarina

Hämeen kiipeilykeskus Hänkki

Kirjoitukset lajiteltuna