hyvinvointia ja elinvoimaa vapaisiin vuosiin
Archives

Suuntana100 ry:n Facebook-sivujen rinnalle on Facebookiin avattu uusi Suuntana100 niin hyvin kuin suinkin ryhmä.

Liity uuteen Suuntana100 niin hyvin kuin suinkin FB-keskusteluryhmään

Liity uuteen Suuntana100 niin hyvin kuin suinkin FB-keskusteluryhmään

Toivomme, että käyt hetimmiten liittymässä uuteen ryhmäämme. Helmikuun aikana liittyneiden kesken arvomme 100 euron lahjakortin voittajan valitsemaan hyvinvointipalveluun. Ryhmän Suuntana100 niin hyvin kuin suinkin löydät hakemalla ryhmää nimellä.

Ryhmään liittyneet voivat nyt sujuvasti jakaa Suuntana100 yhteisöä kiinnostavia julkaisuja, käynnistää keskusteluja ja osallistua keskusteluun. Suljetun ryhmän etu on se, että tiedämme keitä ryhmään kuuluu ja keskustelua käydään ryhmän sisällä. Ryhmään voit nyt helposti myös kutsua ja liittää uusia ihmisiä, joille arvelisit olevan inspiraatiota ja innostusta sivujen sisällöstä.

Suuntana100 ry:n sivut jäävät yhdistyksen ”virallisiksi” Facebook-sivuiksi, joilla tiedotamme toiminnastamme. Eli kannattaa pysyä näidenkin sivujen seuraajana. Facebookin algoritmit rajoittavat yhteisö-sivujen ilmaista näkyvyyttä tehokkaasti jopa seuraajille ja näille sivuille on ollut hankalaa jakaa tietoa muilta sivuilta sekä kutsua seuraajia eri ryhmistä.

Suuntana100 ry:n ylläpitämiltä suuntana100.fi -sivuilta löytyvät vapaita vuosia viettävien hyvinvointia ja elinvoimaa tukevat Onnistumistarinat, blogikirjoitukset luokiteltuina avainasanoittain, vieraskirjoituksia, Suuntana100 Tekoja ja videoita sekä tietoa yhdistyksen toiminnasta, joten sielläkin kannattaa vierailla säännöllisesti. Linkitämme uudet julkaisut joko Suuntana100 ry:n tai Suuntana100 niin hyvin kuin suinkin ryhmän Facebook-sivuille.

Julkaisutahtimme ei ole toivoaksemme liian kiivas, joten pysy mukana!

Suuntana100 niin hyvin kuin suinkin yhdessä!

Kirjoitukset lajiteltuna