hyvinvointia ja elinvoimaa vapaisiin vuosiin
Archives

Hämeenlinnan Saaristen koulun erityislasten liikuntamahdollisuudet koulun pihalla ovat olemattomat. Pihalla on lähes mahdoton liikkua pyörätuoleilla. Leikkivälineet eivät sovellu liikuntarajoitteisille.

SuuntanaElama-100px

Tähän kiinnitti huomion Suuntana100 Onnistujamme Jukka Stolt, joka käynnisti hyväntekeväisyystempauksen Suuntana Elämä varojen keräämiseksi pihan kunnostamiseksi käyttäjilleen toimivaksi ja sopivaksi. Tempaus huipentuu Hämeenlinnan kaupunkimaratonille 30.7., jolloin itsekin vaikeasti vammautunut, mutta toimintakykyiseksi itsensä kuntouttanut Jukka aikoo juosta puolimaratonin kyyditsemällä pyörätuolissa mukana kulkevia Saaristen koulun oppilaita.

Tempaukselle haetaan tukijoita. Kaurialan kentälle on luvassa mainio ja runsas ohjelma.

S100-logo

Suuntana100 on mukana tapahtumassa kokoamalla vapaita vuosia viettävien ja niihin valmistautuvien kävely- ja juoksuporukat kympille ja puolimaratonille. Osallistumisohjeet tulossa suuntana100.fi -sivuille.

Kirjoitamme myös onnistumistarinoita iäkkäämmistä juoksijoista. Mietinnässä on vielä miten saisimme paikalle myös liikuntarajoitteisia vanhuksia, joilla myös on oikeus päästä liikkeelle ja ulos.

Suuntana100 Onnistujat sirkustaiteilija Sergei Fatkin ja Posetiivari Teuvo Ylitalo tukevat hanketta ja ovat lupautuneet esiintymään tapahtumassa.

Ole mukana rakentamassa hyvää elämää lapsille!

 • liity Saaristen koulun vanhempainyhdistys ry:n kannatusjäseneksi haluamallasi summalla

 • tai lahjoita haluamasi summa

  Saaristen koulun vanhempainyhdistys ry:n rahankeräystilille
  Etelä-Hämeen Osuuspankki
  FI34 5680 0020 3761 62

 • osallistu tapahtumaan lähtemällä kävelemään tai juoksemaan kympin lenkki tai puoli- tai koko maraton kuntosi mukaan

 • tule paikalle kannustamaan ja seuraamaan tapahtuman kulkua ja ohjelmaa

 • kannusta ystäviäsi ja tuttaviasi osallistumaan tapahtumaan ja välitä tietoa tapahtumasta ja mahdollisuudesta hyvän tekemiseen eteenpäin.

Suuntana Elämä ja Suuntana100 niin hyvin kuin suinkin

Lisätietoja suuntanaelama.com ja suuntana100.fi -sivuilla sekä Facebookin sivuilla Suuntana100 ja Suuntana Elämä, joita kannattaa seurata.

Lue mitä media on kirjoittanut http://suuntanaelama.com/Mediassa

Jukka Stoltin Suuntana100 Onnistumistarinan voit lukea täältä

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Kirjoitukset lajiteltuna