hyvinvointia ja elinvoimaa vapaisiin vuosiin
Tapahtumat
  • Ei aikataulutettuja tapahtumia
Archives

Suuntana100 ry tarjoaa kirjoittajille mahdollisuuden Suuntana100 -toimintaa tukevan erillisen kirjoittajan oman blogin perustamiseen.

Oletko haaveillut omasta blogista? Onko Sinulla valmis idea, tietoa, osaamista ja halu kirjoittaa vapaita vuosia viettäville ikäihmisille?

Jos Sinulla ei ole tietoteknisiä valmiuksia oman blogin perustamiseen, et halua selvitellä sopivia julkaisualustoja tai tarvitset markkinointiapua lukijoiden hankkimiseen, voi Suuntana100 -blogi olla Sinulle oikea vaihtoehto.

Autamme ja tuemme blogin perustamisessa, kuvituksessa sekä tekstien muokkauksessa ja julkaisemisessa. Opastamme alun jälkeen itsenäiseen blogin ylläpitoon. Tarjoamme käyttöösi yhdistyksen toiminnanjohtajan Terttu Häkkilän markkinointi- ja tietotekniikkaosaamisen. Terttu vastaa myös suuntana100.fi -sivuston sisällön tuottamisesta että teknisestä toteutuksesta.

Tässä vielä toimintaperiaatteitamme, joiden tulisi ohjata blogikirjoittamistasi

  1. blogikirjoittaja vastaa sisällöstä ja hänellä on kaikki oikeudet kirjoituksiinsa

  2. julkaisemme tietoa ja ajatuksia koetelluista ja testatuista keinoista, jotka edistävät yhteisömme hyvinvointia tavoitteena pitkä ja laadukas elämä

  3. kirjoitusten tulisi sopia arvoihimme, jotka ovat välittäminen, myönteisyys, kannustaminen, uteliaisuus ja vapaus

  4. hyvinvoinnin alueiksi olemme määritelleet seuraavat luokitukset: fyysinen, älyllinen, sosiaalinen, tunne-elämä ja henkinen

  5. edellytämme blogikirjoittajan liittyvän Suuntana100 ry:n varsinaiseksi jäseneksi.

Voit tutustua ensimmäiseen helmikuussa 2016 Suuntana100 -toimintaan liitettyyn Suuntana100 Terveysblogiin osoitteessa terveena.suuntana100.fi.

Suuntana100 niin hyvin kuin suinkin

Suuntana100 ry

Kerro sivustosta kavereillesi
Email this to someoneShare on Facebook
Kirjoitukset lajiteltuna