hyvinvointia ja elinvoimaa vapaisiin vuosiin
Tapahtumat
  • Ei aikataulutettuja tapahtumia
Archives

kuhu mun raha jai_weebMonessa eri lähteessä mainitaan turvallisuus yhdeksi vapaita vuosia viettävien keskeisimmäksi hyvinvointiin vaikuttavaksi asiaksi. Turvallisuuden tunnettamme lisäävät raha-asioiden ja talouden hyvä hallinta. Minullakin näihin asioihin on eläkevuosina pitänyt panostaa uudella tavalla.

Apua ja hyviä neuvoja olen saanut Valmennusyhtiö Varapuun kursseilta. Oppien pohjalta olen muuttanut käytäntöjä ja opetellut uusia tapoja. Olen tehnyt toista vuotta järjestelmällisesti kuluseurantaa ja saanut sopeutettua kustannuksia muuttuneeseen tulotasoon sopivammaksi. Olen investoinut opiskeluun luodakseni uusia tulonhankintakeinoja tulevaisuuden varalle. Olen aloittanut rahastosäästämisen lapsenlapselleni pienellä summalla. Pienestä purosta voi vuosien aikana kasvaa isokin summa kun korkoa korolle periaate alkaa toteutua. Aikaahan on! Uusien tapojen omaksuminen vie aikaa, joten parannettavaa minulla vielä raha-asioiden hallinnassa on.

Toivon, että olisin itse saanut hyvissä ajoin jo nuorempana valmennusta raikkaasta näkökulmasta talouteni hallintaan. Nyt haluaisin varmistaa, että muutkin saavat vinkkejä oman taloutensa hallintaan. Siksi välitän teille tämän Valmennusyhtiö Varapuun kirjeen:

Kukaan ei pidä sinun rahoistasi niin hyvää huolta kuin sinä itse

Rahasta puhuminen on Suomessa perinteisesti aika latautunut aihe ja osaaminen sekä tietotaito rahan managerointiin vaikuttaa olevan näinä päivinä etenevissä määrin hakusessa oleva asia. Ihan valtionjohtoa myöten, voisiko sanoa.

Huolestuttavan suuri osa suomalaisista uskoo finanssialan ammattilaiseksi esittäytyvän henkilön puheet sellaisinaan – vaikkei välttämättä ymmärrä edes tuon henkilön puheissaan käyttämiä sanoja.

Valmennusyhtiö Varapuun toiminnan tarkoitus on esittää kaikille tärkeät ja aina ajankohtaiset talousasiat niin yksinkertaisesti, että tavallinen ihminen ne ymmärtää. Tämän lisäksi me uskomme siihen, että perusluonteeltaan kuivakka oman talouden hallinta muuttuu astetta kiinnostavammaksi ja tulee todennäköisimmin vietyä myös käytäntöön kun on viihtynyt niitä asioita kuunnellessa. Se on Varapuun tapa toimia. Me autamme taloudellisen muutoksen tielle melkeinpä lähtökohdista riippumatta ja vieläpä siten, että valmennukseen osallistuvalla ihmisillä on suorastaan hauskaa.

Kaiken tämän takana on meidän tahtomme luoda Suomeen 10 000 uutta menestystarinaa.

Lisää meistä, valmennuksistamme ja kotiopiskelumateriaaleistamme osoitteessa www.varapuu.fi

Tilaa vaikka alkajaisiksi uutiskirjeemme ja tykkää meistä Facebookissa, niin alat saman tien vastaanottaa oman talouden polun kunnossapitoon tarkoitettua sisältöä.

 

Vastaa

Kirjoitukset lajiteltuna