hyvinvointia ja elinvoimaa vapaisiin vuosiin
Archives

Voit kuunnella Onnistumistarinan tästä. Kesto vajaa 3 minuuttia. Klikkaa vasemmalla olevasta nuolesta!

Britt Langrev

Britt Langrev

Saatuaan Parkinsonin tauti -diagnoosin Britt ja hänen miehensä nauttivat blini-illallisen ja päättivät, että suhtautuminen asioihin ei muutu. Elämä jatkuu eikä ole syytä alkaa suremaan. Britt oli vasta 43 vuotias.

Myönteisyytensä ansiosta Britt on löytänyt uudesta elämän vaiheestaan monia hyviä puolia ja kokee olevansa jopa onnekas! Miten se on mahdollista?

Suomi on yksi johtavista maista Parkinsonin taudin lääketieteellisissä hoidoissa. Kipuihin ja oireiden lievittämiseen hän saa hyviä lääkkeitä.

Britt arvostaa sairautensa kanssa pärjäämisen tueksi järjestyneitä palveluja: avustaja 28 h/kk, autonkuljettaja, kampaaja, jalkojen hoitaja, hieroja ja fysioterapeutti.

Hänellä on miehensä kanssa Hämeenlinnassa Sibelius-puiston reunassa vanhassa talossa heille uusi kaunis rauhaisa unelmiensa koti, johon he muuttivat Helsingin hälinästä Bulevardilta.

Britt saa olla yhdessä miehensä kanssa, jonka kokee olevan aidosti läsnä. Läheisyys hoitaa ja antaa voimaa! Molemmat työskentelevät kotoa käsin heidän omassa yrityksessään Talousteemassa. Britt hoitaa nyt sairastuttuaan osa-aikaisesti voimiensa mukaan yrityksen myyntiä ja markkinointia. Mies pitää koulutuksia eri puolilla Suomea.

Britt Langrev ja miehensä Lassi Mäkinen

Britt Langrev ja miehensä Lassi Mäkinen

Pariskunta tekee omia juttujaan pitkin päivää. Päivän päätteeksi he nauttivat yhteisen ilta-aterian, jonka jälkeen ”ollaan vaan käsikkäin”.

Sairaus vaikeutti vuonna 2010 Vuoden Intohimoisin askartelija -kisan voittaneen Brittin mahdollisuuksia askarrella ja ilahduttaa korteillaan ystäviään. Tähänkin Britt keksi ratkaisun ja perusti Facebookiin Ihanat Ilahduttajat -ryhmän, joka askartelee upeita kortteja ilahduttamaan erilaisia ryhmiä ja elämäntilanteissa tukea tarvitsevia ihmisiä. Tästä koko ajan laajenevasta toiminnasta Britt saa suurta iloa ja merkityksellisyyttä elämäänsä.

Haluamme tällä Suuntana100 Onnistumistarinalla jakaa yhdistyksemmekin
arvoihin kuuluvaa myönteisyyttä eteenpäin kannustukseksi
elämän tuomien haasteiden kohtaamisessa ja kääntämisessä
Brittin esimerkin mukaan iloa toisille tuovaksi toiminnaksi ja jopa onnekkuudeksi.

Britt Langrev_Intohimoinen askartelija

Tarinan on kirjoittanut Suuntana100 ry:n perustaja ja toiminnanjohtaja Terttu Häkkilä.

Suuntana100 ry on nostanut Britt Langrevin perustaman ja organisoiman
Ihanien Ilahduttajien toiminnan Suuntana100 Teoksi, jolla on ilahdutettu jo yli 10.000 kortteja saneen ihmisen elämää.

Linkit:

Tietoa Parkinsonin taudista

Suuntana100 Teko – Britt Langrev ja Ihanat Ilahduttajat

Kirjoitukset lajiteltuna