hyvinvointia ja elinvoimaa vapaisiin vuosiin
Tapahtumat
 • Ei aikataulutettuja tapahtumia
Archives

FitLine OptimaalisettiMonesta eri suunnasta tulleiden havaintojen perusteella olen päätynyt kokeilemaan FitLinen luonnollisia ravintolisiä ja aion aloittaa CellReset -kehokuurin 12.9.

Olen nyt nauttinut aamu- ja iltajuomina FitLine Basicis-juomaa, Activizea ja Restoratea sekä itse täysmaidosta valmistamaani jugurttia, johon olen lisännyt ainakin reilusti maitohappobakteereita sisältävän FitLine jugurttijauhon.

Koen tarvitsevani lisäravinteita seuraavista syistä:

 • kohtuullisen hyvistä ruokailutottumuksistani huolimatta en koe saavani ruoastani riittävästi tarvitsemiani ravintoaineita

 • yksinelävän ei tule aina valmistettua kunnon aterioita, joten turvaudun liian usein herkutteluun, epäterveellisiin välipaloihin ja eineksiin

 • edelleen riittämättömän liikunnan vuoksi aineenvaihduntani on ehkä vähän laiskanpuoleinen

 • astmaan tarvitsemani kortisonilääkityksen vuoksi ihoni on ohentunut

 • astman aiheuttaman keuhkojen kapasiteetin supistuminen vaikuttaa hapensaantiin ja sitä kautta soluaineenvaihduntaan, mikä näkyy esim. selluliitin kertymisenä reisiin

 • energiatasoni on laskenut ja nukun vuorokaudessa yli 10 tuntia, mikä ilmeisesti on vähän liikaa tai ainakin turhaa

 • en ole saanut makeanhimoani kuriin.

Nautittuani nyt noin neljän viikon ajan FitLine-perussettiä, olen huomannut energiatasoni nousseen huomattavasti, unen tarpeen vähentyneen ja makeanhimon hellittäneen jo hieman. Nykyisestä energiatasostani saat käsityksen katsomalla tanssahteluani tämän videopätkän lopussa Kangasalan Mobialian autotapahtumasta.

Kohta alkavan kehokuurin tavoitteena on

 • saada aineenvaihdunta normalisoitua

 • pitää yllä jo nousussa oleva energiataso

 • päästä irti makeanhimosta

 • edistyä painonhallinnassa

 • poistaa lääkkeistä yms. syntynyttä kuonaa elimistöstä.

Muilta kuullun palautteen perusteella voisi vielä odottaa yleistä terveydentilan kohenemista, ruokavalion ja ruokailutottumusten selkeää paranemista ja innon liikkumiseen lisääntyvän. Kaikki tärkeitä hyvinvointia lisääviä asioita!

Uskalsin ryhtyä kokeiluun, kun läheiseni oli ruokavaliolla ja sitä luonnollisilla ravintolisillä täydentämällä saanut niin merkittävän parannuksen elämänlaatuunsa selviytyäkseen ruuhkavuosissa arjen haasteissa vaikean parantumattoman sairautensa kanssa. Myös omahoitajani kertoi käyttävänsä näitä ravintolisiä ja huomanneensa vastustuskykynsä oleellisesti parantuneen ja energiatasonsa lisääntyneen. Netissä on kymmeniä tarinoita ihmisistä, jotka ovat saaneet suurenkin avun elämäänsä kärsittyään unettomuudesta, vatsavaivoista, stressistä ja mitä erilaisimmista oireista ja sairauksista.

Katsotaan nyt, miten minun tässä kokeilussa käy. Uskalsin jo tässä vaiheessa avata asian, kun oma tuore kokemukseni viittaa jo samaan, mihin toiset ovat jo päässeet hyvinvointinsa edistämisessä ravintolisiä käyttämällä.

Tuotteiden perussetillä on hintaa noin 90 euroa/kk, mikä tietysti eläkeläisen rahoissa on iso summa. Uskon kuitenkin panostuksen kannattavan! Yritän säästää rahan tinkimällä jostain muusta vähemmän tärkeästä. Eivätkä apteekista ja luontaistuotekaupoista ostetut usein keinotekoiset vitamiinit yms. nekään ole kovin edullisia. Tuotteiden käytön tueksi olen saanut asiantuntevaa tukea veloituksetta.

Suuntana100 niin hyvin kuin suinkin

Terttu Häkkilä

p.s. Jos kiinnostuit FitLine -tuotteista ja ravintovalmennuksesta ja asut pääkaupunkiseudulla, voit olla yhteyssä ravintoneuvoja Tiina Halkoon, puh. 044 5552995, email tiina.halko(at)gmail.com tai tuotteen käyttökokemuksista kertovaan Hannemari Haapalaan, puh. 050 4384884, email haapalahannemari(at)gmail.com. Hannemarille voi soitella iltaisin ja viikonloppuisin. Lisätietoja myös tiinahalko.fi -nettisivuilta. Kerrothan heille, jos yhteydenottosi aktivoitui tämän jutun perusteella.

Vastaa

Kirjoitukset lajiteltuna