hyvinvointia ja elinvoimaa vapaisiin vuosiin
Archives
Kuvassa Tarja Niskanen, Terttu Häkkilä ja Jouko Niskanen Kuva Kari Raita

Kuvassa Tarja Niskanen, Terttu Häkkilä ja Jouko Niskanen
Kuva Kari Raita

Lauantaina 28.7.2018 julkistin Pärnussa Tarja ja Jouko Niskasen kesäjuhlassa Niskasen yrittäjäperheen ja Linnasen turkissuvun kolmatta polvea edustavan, menestyneen suunnittelijan ja naisyrittäjän Tarja Niskasen Muotitalon tarinan. Julkistus oli ajoitettu juhlistamaan Tarja ja Jouko Niskasen 50-vuotis hääpäivää!

Muotitalon tarina on koottu nettisivustoksi tarjaniskanen.com. Projektissa päädyttiin nettisivuston rakentamiseen aineiston suuren määrän vuoksi. Sivustolla on Niskasten arkistojen kätköistä digitoituna satoja valokuvia, lehtiartikkeleita ja dokumentteja täydennettyinä Tarja Niskasen kommenteilla ja äänitteillä. Sivustolla on runsaasti Terttu Häkkilän tuottamaa aineistoa upeista keskusteluista Tarja ja Jouko Niskasen, heidän lähipiiriin ja kumppaneihinsa kuuluneiden henkilöiden kanssa. Tarinan kruunaa isoäiti Tarja Niskasen ja hänen tyttärentyttärensä Jenny Alhon videolle talletettu keskustelu.

Tarinat ovat merkityksellisiä niille, joista ne kirjoitetaan sekä heidän läheisilleen, jälkipolville, ystävilleen ja verkostoille. Tarja Niskasen tarina on tärkeä myös Suomelle, suomalaisille yrittäjille, turkisteollisuudelle ja erityisesti nykyisille ja tuleville vaatealan toimijoille.

Olen iloinen ja onnellinen, että ryhdyin tähän projektiin! ”Olen löytänyt uusia, rakkaita ystäviä, tavannut upeita ihmisiä, saanut tietoa yrittämisestä, oppinut uutta tietotekniikasta ja saanut tehtyä työtä, jolla on aitoa merkitystä!” Kiitos kaikille minua projektissa tukeneille ihmisille ja erityisesti elämäntarinaansa avanneille Tarja ja Jouko Niskaselle sekä teknisissä asioissa korvaamatonta apua antaneelle Kari Raidalle.

Toivon, että mahdollisimman moni löytää Tarjaniskanen.com -sivuston pariin ja jakaa tietoa sivuston olemassaolosta eteenpäin.

nettisivun-kuva

Suuntana100 niin hyvin kuin suinkin

Terttu Häkkilä

Suuntana100 ry

suuntana100@gmail.com

suuntana100.fi

Kirjoitukset lajiteltuna