hyvinvointia ja elinvoimaa vapaisiin vuosiin
Archives

Hei! Suunnitteletko ulkomaan matkaa maahan, jonka kieltä et osaa riittävästi tai ollenkaan? Haluaisitko muuten vaan opiskella uutta kieltä? Oletko miettinyt vanhan ruostumaan päässeen kielitaidon verestämistä?

Estonian language certificate_2011Nyt on netti tullut tähänkin avuksi. Uusi tapa oppia kieliä nopeasti, helposti, edullisesti ja istumalla vaikka oman olohuoneen sohvalla tarjoutuu verkkokoulutuksesta. Olen aivan innoissani tästä minulle uudesta kokemuksesta.

Päätin lähteä asumaan Viroon Pärnuun muutamaksi kuukaudeksi. Ajattelin, että olisipa hyvä osata vähän vironkieltäkin. Löysin netistä WordDive -verkkokurssin. Latasin vironkielenkurssin älypuhelimeeni. Siitä alkoi hauska ja innostava oppiminen. Puolituntia ja joskus tuntikin päivässä vajaan kuukauden ajan olen tehnyt mukavia harjoituksia. Nyt osaan järjestelmän tulosraportoinnin mukaan jo 303 sanaa. Ennuste on, että viiden viikon päästä olisin oppinut pysyvästi 600 sanaa. Uskomatonta!

Käytännön harjoitustakin tuli pesulassa, jossa ei osattu suomea eikä englantia. Osasin jättää pyykit pesuun ja sopia, että vain paita silitetään ja että puhtaat pyykit haetaan maanantaina.

Enpä voi muuta kuin suositella WordDiven kieliopintoja Sinullekin. Käyttäjiä WordDivella on heidän kertomansa mukaan 130.000 150 maassa. Kieli- ja tasovaihtoehtoja löytyy. Opiskelu maksaa 9,99 euroa kuukaudessa.

Uuden oppiminen on innostavaa, pitää aivotoiminnan aktiivisena ja edistää pitkää ja hyvää elämää. Sisällytä päiväohjelmaasi hetki kielen opiskelulle ja toteuta mahdolliset matkaunelmasi aiempaa kielitaitoisempana.

Ja ulkomailla on viihtyisää, kun pystyy vaikka auttavastikin kommunikoimaan paikallisten kanssa.

Tämä myös mainio lahjavinkki vaikkapa kieliopintojen parissa kamppaileville junioreille, jotka muutenkin viettävät aikaa tietokoneiden ja puhelmien äärellä.

Suuntana100 niin hyvin kuin suinkin

Tutustu palveluun täältä

 

>

Kirjoitukset lajiteltuna