hyvinvointia ja elinvoimaa vapaisiin vuosiin
Tapahtumat
  • Ei aikataulutettuja tapahtumia
Archives

Jukka Stolt harjoittelee ahkerasti juostakseen puolimaratonin mukanaan juoksukärryt, joissa istuvat vuorotellen Saaristen koulun erityislapsista kootun joukkueen jäsenet.

Jukka Stolt harjoittelee_web_by Terttu Häkkilä_0024

Jukka Stolt valmistautumassa juoksuhaasteeseensa

Harjoittelu on ollut käynnissä jo keväästä asti. Osa harjoituksista tehdään yhdessä lasten kanssa, jotta he tottuvat olemaan kyydissä. Osa harjoittelusta tapahtuu Kotosalla-talon kuntosalilla juoksumatolla.

Oleellisin osa harjoittelua on juoksu kärryjen kanssa niin, että kärryissä onkin kyydissä 40 kilon multasäkki. Kävin seuraamassa harjoitusta Hämeenlinnan maratonreitillä. Aina iloinen ja hyvää motivaatiota uhkunut Jukka paineli menemään mottonaan ”niin hyvin kuin suinkin”. Siinä on hämeenlinnalaisia ihmettelemistä riittänyt, kun Jukka on painellut pitkin rantaraittia multakärryjä työntäen.

Hyvältä näyttää! Eikä vaikeasti vammautuneella itsensä juoksukuntoon kuntouttaneella Jukalla ole ollut tapana laistaa vaikeita paikkoja. Vammautumisensa jälkeen hän sisulla juoksi toisen maratonjuoksunsa. Nyt edessä on uusi hieman erilainen haaste! Painavia kärryjä työntäessä käsiä ei voi käyttää vauhdittamaan menoa.

Onnistuneen juoksun lisäksi Jukalla on myös toinen tavoite. Juoksu liittyy Jukka Stoltin käynnistämään Suuntana Elämä -hyväntekeväisyystempaukseen, jossa kerätään varoja Saaristen erityislasten koulun pihan kunnostamiseen niin, että myös näillä lapsilla on mahdollisuus liikkua ja leikkiä välituntien aikana.

Jukan ja lasten menoa kannattaa tulla kannustamaan Hämeenlinnan Kaupunkimaraton -tapahtumaan 30.7. kello 15:00 alkaen. Lapset erityisesti ilahtuvat innokkaista kannustajista! Ennen juoksua on tarjolla upea Suuntana Elämä -tapahtuma Kaurialan kentällä kello 12:00 alkaen.

Varojen keräys on jo saanut tukijoita, mutta lisää tarvitaan. Voit tehdä oman lahjoituksesi Vanhempain yhdistyksen tilille FI34 5680 0020 3761 62.

Suuntana100 osallistuu tapahtumaan pienellä kympin kävelyporukalla, jonka osallistumismaksuista osa lahjoitetaan keräykseen. Tapahtuman ohjelmaan osallistuu myös Suuntana100 Onnistujista posetiivari Teuvo Ylitalo ja sirkustaiteilija Sergei Fatkin Klovni Enona.

Suuntana Elämä ja Suuntana100 niin hyvin kuin suinkin

Linkit: suuntanaelama.com 

Kirjoitukset lajiteltuna