hyvinvointia ja elinvoimaa vapaisiin vuosiin
Archives
Britt Langrevin perustama ja organisoima Ihanat Ilahduttajat -toiminta nostettu Suuntana100 Teoksi

Britt Langrevin perustama ja organisoima Ihanat Ilahduttajat -toiminta nostettu Suuntana100 Teoksi

Britt Langrev valmisteli miehensä kanssa illaksi kotiin blinijuhlat! Juhlan aihe selviäisi, kun Britt olisi käynyt päivällä lääkärissä saamassa selityksen häntä vaivanneisiin oireisiin. Pariskunta päätyi juhlimaan Brittin Parkinson-tauti diagnoosia. Heille alkoi uusi elämä!

Juhlan järjestäminen kuvaa Brittin ja hänen miehensä elämän asennetta! Britt ajatteli, ettei 43-vuotiaana ole järkeä alkaa suremaan. He päättivät, että suhtautuminen asiohin ei muutu! Oman myönteisyytensä Britt kertoo olevan kodin peruja.

Intohimoinen askartelija perusti Ihanat Ilahduttajat -askarteluryhmän

Brittin rakas harrastus askartelu ei Parkinsonin taudin etenemisen vuoksi onnistu kuin aika ajoin. Vielä vuonna 2010 hän voitti Suomen intohimoisin askartelija -kisan. Upeilla korteillaan hän oli tottunut ilahduttamaan ystäviään ja tuttaviaan. Mikä nyt neuvoksi?

Britt keksi organisoida korttien ja hyvän tekemiseen muita askartelun harrastajia. Hän perusti Facebookiin Ihanat Ilahduttajat -ryhmän! Ryhmään nyt jo yli 600 liittyneen jäsenen kanssa toteutetaan valituille ryhmille tai iloa elämäänsä tarvitsevalle henkilöllle korttikeräyksiä. Vastaanottajille lähetetään usein yllätyksenä mitä kauneimpia itse askarreltuja kortteja. Vuodesta 2016 on toteutettu nelisenkymmentä suurempaa korttikeräystä ja ryhmä on tehnyt omin käsin jo yli 11.000 korttia. Kortteja on lähetetty vanhuksille, sairaaloihin, vankiloihin, lastenkoteihin, äideille synnytysosastoille, turvakoteihin, kehitysvammaisille, merimiehille maailmalla sekä monille tukea tarvinneille yksityishenkilöille.

Presidentti Sauli Niinistö huomioi Ihanien Ilahduttajien työn kutsumalla ryhmän perustajan ja toiminnan organisoijan Britt Langrevin miehensä Lassi Mäkisen kanssa Linnan itsenäisyyspäiväjuhlaan.

Presidentti Sauli Niinistö huomioi Ihanien Ilahduttajien työn kutsumalla ryhmän perustajan ja toiminnan organisoijan Britt Langrevin miehensä Lassi Mäkisen kanssa Linnan itsenäisyyspäiväjuhlaan.

Myös Suomen Lotille ryhmä askarteli kiitoskirjeet ja -kortit. Keräys sai erityishuomion tasavallan presidentti Sauli Niinistöltä, joka lähetti Brittille avec-kutsun vuoden 2018 Linnan itsenäisyyspäivän juhlaan. Tämä oli Brittille ja koko Ihanat Ilahduttajat -ryhmälle erityinen ja mieluinen tunnustus!

Tapaamisemme aikaan oli menossa keräys 120-juhlavuotta viettävälle Marttaliitolle. Upeita kortteja lähetettiin martoille ympäri Suomea. Uusia keräyskohteita löytyy ja lisää innokkaita askartelijoita ilmaantuu hyvää vauhtia!

Parasta Brittille ja ryhmälle on kuitenkin se ilo, joka herää kortteja saavissa ihmisissä. Runsas kiitollinen palaute antaa Brittille ja korttien tekijöille voimaa ja rohkeutta jatkaa ryhmän tehtävän toteuttamisessa. Tässä Facebookista esimerkkipalaute eräältä kortteja saaneelta:

Megakokoa oleva lämmin KIITOS isosta ILOSTA
mitä postin mukana tuli. Lämmitti todella mieltä ja sydäntä täällä kipujen keskellä. Olin enemmän kuin iloisesti ylättynyt. Kaukorutistus täältä Kuikasta!

Mekin kiitämme Brittiä ja Ihanat Ilahduttajat -ryhmää upeasta toiminnasta! KIITOS!

Ja tietysti innostamme kaikkia askartelemaan ja innokkaimpia liittymään Ihaniin Ilahduttajiin Facebookin Ihanat Ilahduttajat -ryhmän kautta.

Ihanat Ilahduttajat on lähetettänyt 2018 loppuun mennessä jo yli 11.000 korttia

Ihanat Ilahduttajat on lähettänyt 2018 loppuun mennessä jo yli 11.000 korttia

Suuntana100 ry nostaa tämän Britt Langrevin käynnistämän ja organisoiman Ihanien Ilahduttajien -toiminnan Suuntana100 Teoksi. Tällaisilla esimerkillisillä toimilla lisätään myönteisyyttä ja iloa ihmisten elämään.

Suuntana100 niin hyvin kuin suinkin – hyvinvointia ja elinvoimaa vapaisiin vuosiin

Linkit:

Brittin haastattelu Ilta Sanomiin 

Brittin haastattelu Radio Hämeessä ennen Linnan Juhlia 

Suuntana100 Teosta on kirjoittanut Suuntana100 ry:n
perustaja ja toiminnanjohtaja Terttu Häkkilä.

Kuvat Britt Langrevin arkistoista.

Kirjoitukset lajiteltuna