hyvinvointia ja elinvoimaa vapaisiin vuosiin

Ensimmäinen Suuntana100 Tekona julkaisemme Jukka Stoltin Suuntana Elämä hyväntekeväisyystempauksen, jossa hän hankki Hämeenlinnan erityislasten koulupihan kunnostukseen tarvittavat varat yhdessä koulun vanhempainyhdistyksen kanssa. Hankkeessa Jukka Stolt juoksi aivovammastaan huolimatta puolimaratonin työntäen läpi matkan kärryissä koulun erityislapsia.

Jukka ja Oskari kärryissä_web_by Terttu Häkkilä_2987 Jukka ja Lauri_web_by Terttu Häkkilä Jukka ja Frans_web_by Terttu HäkkiläHanke sai paljon julkisuutta ja sitä kautta myös päättäjät ja tukijat heräämään. Nyt kaupunki kunnostaa pihan erityislasten tarpeisiin sopivaksi kesällä 2017 ja kerätyillä varoilla ja kumppanien tuella pihaan saadaan asianmukaiset välineet lasten välituntiaktiviteetteja varten.

Aivan mahtava juttu. Eikä tämä päättynyt tähän. Nyt Jukalla on vireillä koululle Aistihuone100 -hanke, jota viedään eteenpäin yhdessä Vanajaveden Rotaryklubin ja sen yhteistyökumppaneiden kanssa. Aistihuone100 -hanke on saanut maamme juhlavuoden Suomi 100 status.

Jukan toimia voi seurata suuntanaelama.com-sivuilta ja myös suuntana100.fi -sivuilta löytyy Jukan Suuntana100 Onnistumistarina ja muita kirjoituksia hyväntekeväisyystempauksesta.

Linkit:

Jukan riemukas maaliintulo, kunniakierros ja haastattelu Hämeenlinnan Kaupunkimaratonilla YouTubessa.

http://suuntanaelama.com/

Aistihuone 100 -hankkeella Suomen juhlavuoden Suomi 100 Status

Hienoa jos voit jakaa tämänEmail this to someoneShare on Facebook
Kirjoitukset lajiteltuna